Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

 

Black Week bliver Green Week!

 

Lige i tide til Black Week er vi stolte af at kunne præsentere vores helt nye tilbud – Sjöstrand Vintage. Vores vision er at skabe en bæredygtig version af luksus i hverdagen. Det er opnået ved at tilbyde produkter i klassisk design, som du ikke kan undvære, og som kan nydes med verdens første klimapositive kaffekapsler.

Men et problem har naget os. Vi har haft maskiner, som af forskellige årsager ikke har haft en ejer at returnere til efter reparation. Fuldt funktionsdygtige og nyligt reparerede maskiner, som kan brygge meget mere kaffe i høj kvalitet.

Det er simpelthen ikke acceptabelt. For os giver det sig selv, at produkter benyttes til deres fulde potentiale. Reparation har selvfølgelig sin pris, men derfor skal det stadig forsøges at fikse problemerne i stedet for at kassere produkterne.

Vores maskine er bygget, så den kan repareres. Det vil vi nu gøre til vores fordel ved at sørge for, at alle vores maskiner er i brug så længe som muligt. Derfor giver vi nu muligheden for at købe fuldt servicerede maskiner, som er blevet tilset fra Sveriges mest kyndige teknikere i forhold til elektronik i hjemmet, til en rigtig god pris. For at sikre at købet af en vintage maskine fra Sjöstrand føles ligeså sikkert som at købe en ny, tilbyder vi også en 2-årig kundegaranti på genbrugsmaskinerne.

Find din Sjöstrand Vintage Espressomaskine her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Du bruger en for gammel browser

Gamle browsere understøttes kun delvist af ny teknologi og giver ikke websitet en retfærdig chance for at leve op til dets potentiale. Du kan let downloade en anden webbrowser, som virker bedre. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Opdatér min browser

Jeg vil gerne fortsætte alligevel