• Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • Køb for 1000 DKK, få 10% rabat
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • Køb for 1000 DKK, få 10% rabat

Black Week

Eller Green Week?

Giv grønt lys

Som altid har vi fokus på den grønne uge i stedet for ”black week”. Sidste år lancerede vi vores Cirkulære Espressomaskine – en plan som har fået stor succes, og vi er så glade for, at du er med os på vores rejse mod at gøre kaffe bæredygtigt. En stor del af denne rejse foregår med fokus på at være klimapositiv i stedet for klimaneutral. Det betyder, at vi altid bruger organiske Arabica-bønner, som vi fragter, og så rister i et risteri kun drevet af grøn energi. Alle emissioner, der sker fra processen ”bønne til kop”, er beregnet og kompenseret 110% via vores partnerskab med Vi-Skogen. 

Dobbelt op på kompensation

I år har vi valgt at give den ekstra gas med at være klimapositive i black week. Derfor dobler vi vores klimakompensation for alt vores solgte kaffe online, så vi kompenserer 220% hele ugen. Det starter mandag den 22. november og løber til den følgende mandag den 29. november (22/11-29/11-2021).

Vil du finde din favoritsmag? Tjek vores kaffeskema ud.

No. 1


No. 2


No. 3


No. 4


No. 5


Espresso


Lungo


Koffein


Kafferistning

MørkMørkMellemMellemMørk

Citrus


Chokolade


Bitter


Eftersmag

RigRigMildMediumMedium

Vil du ikke have et godt tilbud?

Ikke specifikt for black week. Vi har tilbud fra tid til anden, hvis vi har kaffe med en kort udløbsdato eller opdaterer vores sortiment. For at finde disse regulære tilbud kan du kigge på denne specifikke kategori året rundt.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway