
CITRUS IS KAFFE
Dette er ikke din normale oversødet-er-det-selv-kaffedrik. Dette er en moden is-latte med et citrusagtigt twist! Denne seje genopfriskning er skabt af kafferisteren og entusiast, Aadel Kersh, som forstår at matche Arabica-aromaerne af kaffe med et frugtagtigt twist. Denne opskrift er udviklet med appelsiner i tankerne (og du skal prøve dette), men du kan også udforske forskellige versioner af den ved at bruge andre citrusfrugter.

Ingredienser (1 portion)
1 kapsel Sjöstrand Espresso N°2
1 appelsin
1 dl kold mælk eller mælkealternativ (valgfrit)
Is (nok til at fylde dit glas)
Forberedelser
1 stort glas (2,5 dl)
1 kop (til espressobrygning)
1 skræller
Beskrivelse
Trin 1. Sørg for at have is klar
Trin 2. Bryg en kop espresso. Lad det køle af.
Trin 3. Skræl appelsinen og smag indersiden af dit glas til med skrællen ved at trække den ind i og rundt om kanten. Undgå at få saft i glasset, smagen skal kun komme fra skrællen.
Trin 4. Fyld dit glas med is. Hæld den afkølede kaffe i. Hvis du vil have mælk, så tilsæt det nu.
Trin 5. Server med det samme og nyd det køligt.
-
EspressomaskineDKK 2.595
-
N°2 Espresso (100 kapsler)DKK 295 — eller abonner og spar op til 20%
-
Five FlavoursDKK 150
-
N°2 Espresso (10 kapsler)DKK 32 — eller abonner og spar op til 10%