• Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december

Kaffe® fra Sverige

 

Espresso leder med garanti tankerne hen på Middelhavsområderne i det sydlige Europa. Du forestiller dig nemt, at du laver et hurtigt stop ved en bar for at få en perfekt brygget espresso og en hyggelig snak med naboer og venner. Den situation kan ikke rigtig sammenlignes med en i Norden – tænker du i hvert fald. Alligevel er vi i Norden de største kaffeforbrugere i hele verden. I lang tid var Sverige den næststørste kaffeforbruger i verden målt pr. indbygger, hvilket kun var overgået af Finland, som tog sig af 12 kg kaffe pr. indbygger om året i 2019. Det er en seriøs mængde kaffe!

Den svenske kaffekultur blev kendt over hele verden efter Stig Larssons Millennium-triologi, hvor forbrydelser blev opklaret med hjælp fra utallige kopper kaffe.

Og sådan ser kaffeforbruget ud for mange i Norden. Et par kopper kaffe om morgenen, en kop til hvert møde på kontoret (og vi har bestemt mange møder hver dag ;)) og dagen sluttes af med en kop kaffe efter aftensmaden. Ja, kaffedrikningen stopper aldrig.

Med det store forbrug bliver man naturligvis kræsen med hensyn til kvalitet og smag. Svenskere elsker at beklage sig over andre landes kaffesmag, og den største klage går normalt på den ringe styrke i den udenlandske kaffe.

Så da kapselkaffe blev introduceret til det svenske marked, gav det fuldkommen mening at skabe et svensk brand indenfor kapselkaffe med en nordisk profil. Sjöstrand har over årene afprøvet mange forskellige aromaer, men vi tror på, at vores nuværende palet af muligheder er det bedste udvalg med en klar nordisk profil. De mest populære smage er oftest N°1 Espresso og N°3 Lungo, men den nyligt introducerede N°5 Espresso & Lungo er hurtigt blevet en udfordrer. Det, der gør os endnu mere glade, er, at den nordiske kaffeprofil ser ud til at være værdsat verden over. Tør vi sige, at den største forbruger er den bedste ekspert?

Her i Sjöstrand fortsætter vi med at tilbyde bæredygtig kvalitetskaffe til den kritiske forbruger. Kaffe, som ikke efterlader andet end god smag. Vores næste mission er at finde en smag, der komplimenterer vores udvalg, og vi ved, at der er en stor efterspørgsel på en endnu mere intens espresso med en rig, bitter eftersmag. Vi siger: Udfordringen er accepteret!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway