• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

Espresso

Kaffeikonet.

Espresso, det lille men stærke kaffeshot, er moderen til alle kaffedrikke, da det er fundamentet i den italienske kaffekultur. Den er hovedingrediensen i de fleste typer af kaffedrikke såsom; cappuccino, latte, macchiato og americano. For at forstå og lære baristafærdigheder er dit første skridt at mestre espressoen.

Cup of Espresso

Ingredienser (1 servering)

1 kapsel Sjöstrand N°1 eller Sjöstrand N°2

Forberedelse

1 kop

Instruktioner

Step 1. Tænd din Sjöstrand Espressomaskine og sørg for, at der er vand i tanken.

Step 2. Bryg en kop espresso uden at sætte en kapsel i og hæld så indholdet ud. Dette vil opvarme din kop og sørge for, at eventuelle kafferester bliver skyllet ud. 

Step 3. Sæt din kapsel i, træk i håndtaget og tryk på knappen, der er markeret med en lille kop, for at brygge espressoen.

Nyd den!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway