• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

Espressomaskine MessingEn messingbehandling af det rustfri stål, der gjorde vores espressokapselmaskine til en favorit blandt designentusiaster, er et naturligt evolutionært skridt på grund af messing’ velkendte dekorative og tidløse appel.

Dens slanke skal rummer dele af høj kvalitet, der er omhyggeligt samlet med det grundlæggende formål at brygge den bedst mulige kaffe ud af kaffekapsler. Espressokapselmaskiner brygger kaffe ved at lynopvarme den helt rigtige mængde vand og presse det gennem en komprimeret seng af fint kaffegrums. Ud over den velsmagende kaffe er denne brygningsmetode også fantastisk for miljøet, da den bruger den mindste mængde energi, vand og kaffe pr. Kop.

Espresso Machine Brass Capsule Container

SER GODT UD. PERMANENT.

Den messingbehandlede rustfri stålkonstruktion og det klassiske skandinaviske design giver en neutral tone, der ser godt ud i ethvert miljø. Uanset om dit hjem er moderne, industrielt, moderne, rustikt eller noget mere eklektisk, kan det minimalistiske, tidløse design betyde den sidste kafferelaterede hardwareopgradering for dig. 

FULD SMAGSOPLEVELSE

Med 19 bars tryk og ensartet vandtemperatur er hver enkelt kop en trofast levering af alle smage, aromaer og teksturer af din valgte kaffe.

Espresso Machine Brass Capsule Inlet

UOVERTRUFFEN LANG LEVETID

Inde i den slanke og holdbare skal er en omhyggelig samling af dele af de højeste standarder, som er modulopbyggede for at lette servicering eller reparation. Eliminering af behovet for at købe en ny maskine på grund af enten ødelagte dele og/eller trendændringer giver den en bæredygtig og cirkulær økonomi-understøttende fordel.

Det gør vi med et ambitiøst fokus på kvalitetsforbedring. Vores seneste runde af forbedringer omfatter følgende:

  • Mere robuste pakninger, der er mere modstandsdygtige over for slid
  • En forbedret bryggeenhed, der kan håndtere forskellige kapsler materialer mere effektivt
  • En afkalkningsalarm, der fortæller dig, hvornår det er tid til at afkalke din maskine
  • Reducerede vibrationer gennem ændringer foretaget omkring pumpehuset
  • Et optimeret flow gennem dysen for at mindske risikoen for tilstopning

EN MODERNE KLASSIKKER SIDEN 2012

Vores helt eget design har været et yndet køkkenapparat blandt elskere af tidløst design, bæredygtige alternativer og selvfølgelig velsmagende kaffe siden den første udgivelse i 2012.

PROGRAMMERBAR KAFFEUDGANG

At holde sig væk fra standard espresso- eller lungo-brygforhold kan føre til unikke, personlige smagsoplevelser. Brug multifunktionsknapperne til kopstørrelse til at vælge, gemme og nulstille valg af kaffeudgang.

PRODUKTDIMENSIONER OG KAPACITETER

Vores espressomaskine messing har kompakte dimensioner og alligevel tilstrækkelig kapacitet til lang tids brug uden forstyrrelser. Maskinen er udstyret med en højvolumen vandtank og en kapselbeholder. Juster nemt din maskine til individuelle kopstørrelser ved at flytte eller fjerne drypbakken. 

Pumpetryk19 bar
Kapselbeholderkapacitet15 kapsel
Aftagelig vandtankvolumen 1.2 liter
DrypbakkeJusterbar og aftagelig
Brygforhold / kopstørrelseAutomatisk og programmerbar
StrømsparetilstandAktiveres efter 10 minutter
StrømAC220-240V, 50-60Hz, 1200-1400W
Vægt4 kg
Mål (H x B x D) i mmStandard: 259 x 186 x 336
Uden drypbakke: 259 x 186 x 230
Med håndtaget oppe: 328 x 186 x 336
Base til dyse: 170
Drypbakke til dyse: 108 (max)

Læs mere

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway