• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

Espresso-maskine

Der er ikke mange produkter, der får så meget opmærksomhed som Sjöstrand’s Espressomaskine. Det elegante svenske design, slidstærke materiale og den bæredygtige tilgang er lette at elske. Men der er mere til denne espressokapselmaskine, end hvad øjet ser.

Den perfekte kop kaffe

Du bemærker måske som det første den dejlige kaffe, maskinen brygger. Den er bygget med en 19 bar højtrykspumpe, hvilket giver det ideelle tryk til en perfekt ”créma”. Vandets temperatur er også en smule koldere end ved en almindelig kaffebrygger for at kunne lave den perfekte espresso og frembringe den bedste aroma. Med en ”single serve” espressomaskine får du en maskine, der brygger hver kop kaffe, når den skal serveres, i stedet for at have kaffe stående som ved en normal kaffemaskine. Dette medfører også, at din kop kaffe bliver endnu mere bæredygtig, da du nedsætter risikoen for enten at brygge for meget kaffe eller brygge det for tidligt. En kapselkaffemaskine er således mere effektiv og grøn, da madspild i forvejen skaber omkring tre gange så mange drivhusgasser som luftfart.

Meningsfuldt design og funktion 

Der er en mening bag espressomaskinens look. Det skandinaviske design er værdsat af mange, også over tid. Designet passer til mange forskellige slags hjem og årgange både i forhold til look og materialer, da den rustfrie stål medfører en klassisk spejlfinish og en slidstærk skal, som tjener sit formål om at blive brugt igen og igen, uden at du risikerer at skulle købe en ny maskine, fordi trenden ændrer sig. Den er simpelthen lavet til at modstå tiden. 

En anden funktion ved designet er, at maskinen er lavet, så den let kan skilles ad. Denne produktionstilgang var mere almindelig i ældre produktioner, da det stadig var almindeligt at reparere ens maskiner i stedet for at købe nye. Eftersom den moderne produktionstilgang sigter efter hurtigere og mere kosteffektiv produktion, er den ældre tilgang blevet glemt langs afsted. Ved at gå tilbage til den gamle produktionstilgang er Sjöstrand’s Espressomaskine ikke kun bygget til at holde – den er også bygget med retten til at blive repareret. 

Bæredygtighed og service 

Retten til at kunne reparere er en vigtig del af Sjöstrand’s bæredygtighedstilgang. Vidste du, at bare indenfor EU producerer forbrugere 9,5 millioner tons elektronikaffald om året?Omkring en tredjedel af affaldet genanvendes, mens 6,2 millioner tons ikke håndteres forsvarligt. Det er meget affald. Som fremstiller og forhandler af forbrugerelektronik anerkender Sjöstrand sin andel i problemet og forsøger at minimere affaldet.

Traditionel produktion er baseret på naturlige ressourcer, hvor produktet før eller senere sendes til affald. Denne lineære økonomiske tilgang er blevet udfordret med hjælp af mere raffinerede genanvendelsesmetoder, som genbruger materialer i stedet for at indkøbe nye materialer. Men genanvendelse er kun en løsning til problemet. Sjöstrand’s tilgang er at have en fuld-cirkel espressomaskine.

Vi har lavet en plan, der skal sørge for, at espressomaskinen er bygget til at være let at reparere. Dette ville ikke være muligt uden vores netværk af erfarne teknikere, som gør det muligt at tage sig af enhver maskine, der af en ukendt årsag ikke kan sælges, enten på grund af slid eller produktionsfejl. Det giver os både et værdifuldt indblik i, hvordan vores produktion kan forbedres, og desuden en mulighed for at undgå elektronikaffald, da vi kan få nyt liv i en espressomaskine uden at skulle gennem møllen med ressourcetunge genanvendelsesmetoder.

Den cirkulære espressomaskine 

Som et resultat af Sjöstrand’s cirkulære tilgang har vi også vintage espressomaskiner. Vintagemaskinerne er en stor del af Sjöstrand’s bæredygtighedsplan. Hver gang vi får fat i en maskine, der risikerer at blive smidt ud, bliver den sendt til vores teknikere, som reparerer og tester maskinen, før de returnerer den som en fuldt funktionsdygtig vintage-maskine. Faktisk er vi så sikre på kvaliteten af vores reparationsarbejde, at vi ikke gør forskel på vores produktgaranti mellem vintage og nye espressomaskiner.

Sjöstrand tilbyder gratis service på alle vores espressomaskiner gennem hele garantiperioden. Efterfølgende bidrager vi med gratis ekstradele, når du bruger vores teknikere til reparationsarbejde.

Cirkularitet og vintage kommer også med andre fordele. Alle vores vintage espressomaskiner klassificeres i to forskellige niveauer af slid, hvilket definerer den reducerede pris. Du kan derfor få dig en rigtig lækker espressomaskine med en solid besparelse ved at vælge en vintage. En anden sjov ing ved vintage er de ufortalte historier. Vi har haft vintage espressomaskiner, som er blevet brugt lang tid i Michelin-restauranter og hjem.

Ved at investere i en vintagemaskine gør du ikke kun noget godt for planeten – du får også et stykke historie.

Espressomaskinen til dig 

Ligegyldigt om du kigger efter en ny eller vintage maskine, så er vi sikre på, at Sjöstrand Espressomaskinen tilfredsstiller dine behov. Kapselmaskinen passer til Nespresso-kapselstandarden, så der er et stort udvalg af kaffe, som du kan vælge i mellem. Men hvis du er på udkig efter et bæredygtigt alternative, så anbefaler vi dig at kigge på Sjöstrand’s kaffekapsler (insert link!). De indeholder alle høj kvalitet og organiske Arabica-bønner, og kapslerne er kompostérbare og fremstillet af sukkerrørsfibre, som er et naturligt affaldsprodukt fra sukkerproduktion. Desuden er kaffen klimapositiv, eftersom Sjöstrand kompenserer for 110% af emissionen, som kaffen udleder fra bønne til kop.

Kaffe

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway