• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

KAFFEABONNEMENT

No. 5 6 boxes

Abonner på kaffe

Er der noget værre end at opdage, at du er løbet tør for kaffe, når du har mest brug for det?

Hver dag bliver lidt nemmere med en kop kaffe i hånden. Gør det nemt for dig selv  og opret et kaffeabonnement. Du kan vælge enhver standardsmag fra Sjöstrand, antallet af kapsler og hyppigheden. Så tager vi os af resten og sørger for, at du altid har økologisk og klimapositiv kaffe derhjemme, når du har brug for det. Din kaffe er til tiden, før du nogensinde løber tør.  

Start dagen på en god måde. Sørg for, at din kaffe kommer af sig selv til dit køkken, og glem morgener uden kaffe. 

Sådan abonnerer du

Start dit kaffeabonnement

På produktsiden kan du vælge mellem “Engangskøb” eller “Abonnér”. Choose “Subscribe” and the delivery frequency of your choice. Tryk på “Køb nu”.

Når du er i din indkøbskurv, kan du vælge den mængde kaffe, du gerne vil modtage. Hvis du gerne vil tilføje andre smagsvarianter og størrelser kombineret i din abonnementslevering, skal du blot vælge den samme frekvensmulighed for disse og tilføje dem til din kurv før du går til kassen.

Engangskøb kan også tilføjes til den samme indkøbsvogn ved kassen. Du skal blot vælge “Engangskøb” for den pågældende vare.


Kan jeg ændre mit kaffeabonnement?

Du kan til enhver tid sætte dit kaffeabonnement på pause og afslutte det. Hvis du ønsker en ny smag, frekvens eller mængde af kapsler, er det nemmest at afslutte dit abonnement og starte et nyt.

Ønsker du flere kapsler af den samme smag? Then you can keep your current subscription and add a new one on top of the old one. But our recommendation is to end the current subscription and start a brand new one with your new preferences. It will give you a better overview and minimise any admin of payments. Abonnementer er trods alt beregnet til at gøre livet lettere.Kan jeg afbryde mit kaffeabonnement?

Absolut! Det er lige så enkelt som at komme i gang. Log ind på din konto, og klik på “Pause” for det specifikke abonnement, som du vil sætte på pause. Så længe vi ikke er begyndt at behandle din ordre, vil den straks blive sat på pause. Ellers vil den blive sat på pause ved den næste leveringsdato.  Når du ønsker at genaktivere datoen, skal du blot klikke på knappen “Forny” under det abonnement, du ønsker at komme i gang med. Abonnementet startes så forfra fra den dato, du har reaktiveret det, og det vil blive leveret med samme frekvens som tidligere.


Kan jeg afslutte mit kaffeabonnement?

Selvfølgelig! Du kan nemt afslutte dit abonnement, da der ikke er nogen bindingsperiode. Log ind på din konto på vores hjemmeside og vælg “Annuller abonnement”. Abonnementet vil blive annulleret så hurtigt som muligt. Hvis vi er begyndt at sende din næste levering, vil dit abonnement blive opsagt senest på næste leveringsdato. Du får adgang til din konto via e-mail, når du starter dit kaffeabonnement.
Betaling og forsendelse

Hvordan fungerer fakturering?

Betalinger fungerer ligesom når du foretager et almindeligt køb, men de er tilbagevendende. Den betales i forbindelse med din levering. Hvis du f.eks. afgiver din bestilling den 8., vil dette også være datoen for din første betaling. De følgende betalinger vil blive foretaget i forbindelse med dine efterfølgende leverancer baseret på den frekvensplan, du har valgt. Hvis du har en ugentlig abonnementsplan, vil den næste betaling blive foretaget 1 uge efter din første ordre, den næste uge derefter osv. Hvis du har et månedligt abonnement, vil dine betalinger blive foretaget hver måned.

Kan jeg bruge rabatkoder på mit kaffeabonnement?

Rabatkoder, der fungerer i forbindelse med et køb, kan bruges til din første ordre, men er aldrig gyldige på tilbagevendende transaktioner. Da rabatkoder normalt ikke kan bruges sammen med et allerede nedsat produkt, kan disse koder ikke anvendes på allerede nedsatte abonnementspriser.  Men det er altid muligt at bruge en rabatkode på andre produkter i din indkøbsvogn, mens du starter et abonnement.

Gælder gratis forsendelse for et kaffeabonnement? 

Med hensyn til forsendelse fungerer et abonnement nøjagtig som et almindeligt køb. Hvis værdien af dit abonnement når op på vores grænse for gratis forsendelse på 50 euro eller mere, er abonnementet indstillet til gratis forsendelse. På den måde kan det gavne både dig og miljøet ved at planlægge for større, men færre abonnementer. Som altid er vores store kasser med 100 kapsler med originale smagsvarianter altid kvalificeret til gratis forsendelse. Et kaffeabonnement på en stor kasse kaffekapsler er derfor altid garanteret fri fragt.

Hvornår bliver min kaffe afsendt?

Vi håndterer dine leveringer, som hvis du havde bestilt manuelt på hjemmesiden, hvilket er inden for 24 timer på hverdage. Det betyder, at din kaffe er på plads inden for 1-2 hverdage

start dit kaffeabonnement
start dit kaffeabonnement
start dit kaffeabonnement
start dit kaffeabonnement

Hvilken smag passer til mig?

Vil du vide, hvilken smag der er din favorit? Se vores tabel over kaffesmagsvarianter

Sjöstrand No. 1 Espresso 10 kapsler

No. 1


Sjöstrand No. 2 Espresso 10 kapsler

No. 2


Sjöstrand No. 3 Lungo 10 kapsler

No. 3


Sjöstrand No. 4 Espresso Decaf 10 kapsler

No. 4


Sjöstrand No. 5 Espresso & Lungo 10 kapsler

No. 5


Espresso


Lungo


Koffein


Kafferistning

MørkMørkMellemMellemMørk

Citrus


Chokolade


Bitter


Eftersmag

RigRigMildMediumMedium

Kaffesmagninger

Læs mere

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway