
Kaffeis
Der er is til børneselskaber, og så er der is til voksne. Dette er den modne version er for alle kaffeelskere, der synes, at ideen om, at kaffesmagen udelukkende er beregnet til drikkevarer, er noget sludder. Vi ved alle, at hvis du kan lave is af mælk, er der ingen bedre smagspartner end kaffe.

Ingredienser (4 portioner)
1 kapsel Sjöstrand Espresso N°4
220 g kondenseret kokosmælk
2,5 dl fløde efter eget valg
Chokolade sauce (valgfrit)
Forberedelser
1 elpisker (eller et manuel piskeris drevet af armmuskler)
1 kop (til espressobrygning)
2 skåle
1 spatel
1 frysesikker beholder
1 isske
Beskrivelse
Trin 1. Bryg en kop espresso. Lad det køle af.
Trin 2. I den lille skål piskes fløden godt, indtil den er fast og ikke har en smørlignende konsistens.
Trin 3. Hæld den kondenserede mælk i den anden skål. Tilsæt espressoen. Pisk det sammen på middel hastighed.
Trin 4. Vend forsigtigt flødeskummet i blandingen af kaffe og kondenseret mælk med din spatel.
Trin 5. Hæld din blanding i den frysersikre beholder og lad den fryse natten over, eller mindst 8 timer.
Trin 6. Scoop og dekorer det med chokoladesauce. Server den kold.
Trin 7. Hold dig væk fra børn og nyd.
-
EspressomaskineDKK 2.595
-
N°4 Espresso Decaf (100 kapsler)DKK 295 — eller abonner og spar op til 20%
-
Five FlavoursDKK 150
-
N°4 Espresso Decaf (10 kapsler)DKK 32 — eller abonner og spar op til 10%