• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

KAPSELKAFFE

Let at bruge

Kaffekapsler er hurtigt blevet en af de mest populære måder at nyde kaffe på. Grunden er, at kaffekapsler er superlette at bruge. Med bare et enkelt klik på en knap kan du lave en perfekt espresso eller lungo – igen og igen. Og i modsætning til regulære bønner eller kværnet kaffe holder kapslen kaffen frisk meget længere. I Sjöstrand’s kaffekapsler forbliver kaffen frisk op mod et år. Selvfølgelig kan kaffen drikkes i meget længere tid, og der vil ikke være noget i vejen med kaffen, andet end at den fulde smagsoplevelse gradvist tabes over tid.

Bæredygtig og smagfuld

I modsætning til en regulær espresso eller en brygget kop kaffe kan kapslen optimere smagen, så det er muligt at lave en god espresso med kun 5,5 gram kaffe, hvorimod en regulær espresso eller brygget kop kaffe kræver så meget som 10 gram kaffe pr. kop. Da den største miljømæssige indflydelse i produktionen af kaffe stammer fra produktionen af bønnen i form af vandforbrug og transport, er kaffekapslen (eller pod’en) et mere miljøvenligt alternativ pr. kop. Men det kræver, at kapslen er lavet af miljøvenligt materiale.  

Kapseltypen har betydning 

Sjöstrand fremstiller kaffekapslen i et bioplastik-materiale, som er lavet af sukkerrørsfibre. Beholderen er kompostérbar og kan bortskaffes i komposten. Hvis du ikke har tilgang til kommunal kompost i form af eksempelvis bioaffaldsposer, er det muligt at bortskaffe beholderen sammen med det normale husholdningsaffald, da det er let at brænde. Eftersom der ikke bruges metaller i produktionen, spildes ingen fossile ressourcer. Sukkerrørsfibrene ville blive bortskaffet direkte, hvis ikke de kunne bruges til produktionen af kapsler, og derfor er det også et bedre alternativ end majsstivelse, der laves af afgrøder, som kan bruges til mad.  

Variation

En anden fordel er lagerholdbarheden i kombination med enkeltvise serveringer. Det er dermed muligt at have forskellige smage til forskellige øjeblikke uden risikoen for kaffespild. Forkæl dig selv med at fylde op med forskellige smagsvarianter, så du kan matche smagen til alle øjeblikke og gæster.  

Vil du finde din favoritsmag? Tjek vores kaffeskema ud.

No. 1

No. 1


No. 2

No. 2


No. 3

No. 3


No. 4

No. 4


No. 5

No. 5


Espresso


Lungo


Koffein


Kafferistning

MørkMørkMellemMellemMørk

Citrus


Chokolade


Bitter


Eftersmag

RigRigMildMediumMedium
Espressomaskin
Kaffe

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway