• Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december

Limited Editions

Plads til variation

I Sjöstrands standardsortiment af kaffe finder du altid en smag, der passer til lejligheden og personen. Men er det ikke rart at have lidt variation i ny og næ? Derfor har vi også sørget for at tilbyde særligt udvalgte smagsvarianter i Limited Editions. Det giver os mulighed for både at tilpasse os sæsonen, men også at tilbyde kaffe fra mindre høstudbytter, som ikke ville være nok til en standardsmag. Så udnyt det i dag, for i morgen er det måske væk!

Lige nu har vi følgende kaffer i begrænset oplag:

Limited Edition kardemomme-kaffe

En dejlig vinterkaffe i medium mørk ristning, med en let krydret smag af kardemomme. Den brygger fint som både espresso og lungo, men giver også en rigtig lækker latte. Kaffebønnerne er rene Arabica-bønner, og både kaffe og kardemomme er dyrket uden kemiske pesticider eller gødning.

Denne Limited Edition er en favorit, som vi savnede meget, da den udgik sidste vinter. Skal prøves!

Køb nu

Vores Limited Edition smager fantastisk i disse opskrifter:

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway