Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

 

Mød Sjöstrand’s nye CEO Cecilia

Det bedste ved at arbejde hos Sjöstrand?

Jeg har en stor passion for bæredygtighed, design og mad – sidstnævnte er især på grund af den sociale funktion, maden har i vores liv, men den skal være af høj kvalitet og organisk. Godt for os og godt for planeten er mit motto, og hos Sjöstrand er jeg heldig at kunne kombinere alle tre.

Tidligt i min karrierer arbejdede jeg med husholdningsapparater som nordisk manager for Bosch Home, så køkkenting har en speciel plads i mit hjerte. De sidste 15 år har jeg dog arbejdet med digitalisering – fra websites og e-handel til avancerede dataanalyser. Jeg er nu ivrig efter at bruge mine kombinerede erfaringer hos Sjöstrand.

Vi er stadig en meget lille virksomhed, men med store ambitioner. Jeg tror, at det er altafgørende, at vi skaber processer inden for salg og kundemøde, og de processer skal være på niveau med de store virksomheder, så vi kan konkurrere. For mig er kvalitet både i produkt og service utroligt vigtigt. Konstant fokus på at forbedre kvaliteten af produkter er ekstremt vigtigt både i forhold til kundeoplevelsen, men også for at reducere spild, og hvis kvaliteten fejler, skal vi være i stand til at fikse den. Vores Espressomaskine er konstrueret til, at komponenter er i stand til at blive skiftet eller repareret. I dag føles det ikke okay at smide et produkt ud, bare fordi en komponent er gået i stykker. Lad os fikse det i stedet. En Sjöstrand-maskine skal, som jeg ser det, virke for altid, og det er dét, vi skal arbejde for at opnå.

For mig er det også naturligt, at vi skal tilbyde kvalitetsprodukter med den bedste service. Selvom vi møder de fleste af vores kunder online, ønsker jeg, at vi skal have en personlig og venlig tilgang med en høj tilgængelighed. Alle, der arbejder hos Sjöstrand, skal have det mindset, at vi er her for at servicere vores kunder. Vi er en lille virksomhed, og selvfølgelig kan tidsmangel ind i mellem forhindre os – men det er ikke rigtigt en undskyldning. Vi er nødt til at være her for vores kunder.

Hvad er din vision for Sjöstrand?

Min vision er at gøre os til en “impact unicorn”. I forretningsverdenen er en unicorn en virksomhed, som er værdisat til mere end 1 milliard dollars. En impact unicorn er en virksomhed, som har forbedret livet for mere end 1 milliard mennesker. Jeg tror på, at vi har en god chance for at gøre netop det med vores klimapositive kaffekapsler. Hvis kan klare at ændre forbruget i kaffekapsel-industrien og gøre komposterbare kapsler fyldt med organisk, FairTrade kaffe kundernes foretrukne, så er det en god start. Træerne, vi planter i samarbejde med organisationen We Forest, er ligeså vigtigt for os for at opnå vores vision. De træer forbedre livet for så mange afrikanske folk, der lider som følge af de igangværende klimaforandringer. Menneskene, planeten, pengene – det er i den rækkefølge, vi prioriterer.

Hvad er det første, du tænker på, når du hører ordet kaffe?

Glæde. Det betyder at begynde en ny dag med helt nye muligheder. Eller en herlig kaffestund med nære og kære, eller som den store finale ved en fantastisk middag. Kaffe er en vigtig komponent i mange gode stunder i livet.

Det favoritsted til at drikke kaffe?

Det er dét, der er så specielt ved kaffe, fordi det handler mere om momentet end om stedet. Når du får en perfekt kop kaffe, så bliver det øjeblik helt specielt – det forstærker følelsen af nuet.

Hvilken smagsvariant er din favorit?

Jeg foretrækker  at starte dagen med en Sjöstrand N°3 Lungo – den har velbalancerede toner af sød citron, og jeg elsker at slutte en god middag af med en espresso med kapsel N°5 Espresso & Lungo, som det her elegante touch af chokolade i Arabica-bønnen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev


Du bruger en for gammel browser

Gamle browsere understøttes kun delvist af ny teknologi og giver ikke websitet en retfærdig chance for at leve op til dets potentiale. Du kan let downloade en anden webbrowser, som virker bedre. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Opdatér min browser

Jeg vil gerne fortsætte alligevel