• Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december

MORS DAG

MORS DAG

Mors dag sker kun én gang om året, men ens mor fortjener det bedste, altid. Så hvorfor ikke gøre hver dag, hele året rundt til Mors Dag? Det kan straks virke som en umulig opgave, men du ved nok også, at det er det bedste at gøre. Og det umulige kunne faktisk være meget mere muligt, end du lige ville tro. Vi mangler bare at afklare opsætningen af ​​Mors Dag og finde måder at inkorporere dem i langsigtede løsninger. Her er nogle forslag til, hvordan du gør netop det.

Espressomachine and Milk Frother in the kitchen

BLOMSTER TIL MORS DAG

En buket blomster til mors dag er måske en klassiske del af denne særlige lejlighed. Desværre holder blomster ikke så længe og trænger til både pleje og udskiftning. Eller gør de det? Et alternativ til at bringe mor blomster flere dage om ugen resten af ​​året, samt en mere miljøvenlig løsning, er at bytte den friske buket til noget mere holdbart. Vi taler ikke om de billige falske plastikblomster, vi ved alle at det ikke er godt nok.

Du kan enten medbringe blomster til haven, som mor vil være i stand til at nyde det meste af havearbejdet, eller en potteblomst, som hun kunne nyde uanset årstiden. Hvis din mor tilfældigvis mangler grønne fingre, kan du gå med nemme planter såsom sukkulenter eller endda en kaktus. Og hvis dette ikke er sikkert nok, er der altid blomstermønstre. Blomster kan nydes både i virkeligheden, såvel som på billeder. Hvorfor ikke bringe hende en dejlig blomsterkop? De har en tendens til altid at blomstre, selv når de er i hænderne på en uden grønne hænder!

Best start into Mother's Day: Breakfast in bed

MORS DAG MORGENMAD

Uanset de lokale traditioner, kommer Mors Dag ofte med en slags festmåltid, morgenmad, brunch, middag eller endda svensk fika, hvor I mødes for at drikke kaffe og ved særlige lejligheder også kage. En traditionel mors dags “fika” i Storbritannien kan måske serveres med Simnel-kage, men i Sverige er det morgenmaden på sengen eller kaffe på sängen (kaffe på sengen), som svenskerne foretrækker at kalde det. At have en anden til at tilberede din morgenkaffe er den bedste måde at starte dagen på! Nu kan du måske ikke servere morkaffe hver morgen, men du kan i det mindste lade Sjöstrand gøre jobbet. Med et tryk på en knap får mor sin kaffe på ingen tid.

CHOKOLADE ER ALTID EN GOD IDÉ

Men hvad med chokolade, tænker du måske? Er det ikke kutyme at medbringe chokolade på mors dag? Bare rolig, chokolade er let at opbevare på forhånd. Men der kan være en anden ulempe ved at have en masse chokolade derhjemme, nogle mødre kan simpelthen ikke holde lageret længe nok til dine daglige portioner, og hvem ville bebrejde dem? Det er her, alternativerne til chokolade kan komme til nytte. I stedet for at kaste ud med en masse chokoladekager og forsøge at gemme dem rundt i huset som en påskehare, kunne du gå med kaffe. Så længe du vælger bønnen og stegen, der bringer antydninger af kakao frem, vil din mor have en følelse af chokolade sammen med sin morgenkop. Og kapselkaffe holder bønnerne friskere i længere tid, da vand, luft og lys holdes fra bønnerne indtil brygningen.

No. 1

No. 1


No. 2

No. 2


No. 3

No. 3


No. 4

No. 4


No. 5

No. 5


Espresso


Lungo


Koffein


Kafferistning

MørkMørkMellemMellemMørk

Citrus


Chokolade


Bitter


Eftersmag

RigRigMildMediumMedium

GAVER TIL DIN MOR

Stadig ikke sikker på, hvad du skal tage med mor? Eller leder du efter noget mere hjemmelavet? Der er sikkert en grænse imellem, når din mor syntes, hjemmelavede gaver var søde, til hvornår hun bekymrer sig om, om du nogensinde bliver voksen. Men for den kunstneriske person, hvorfor ikke kombinere alt ovenstående, men sørg for selv at male kopperne med blomster. Hvis du endnu ikke har opdaget dit kunstneriske talent, så start måske i det små og lav dit eget kort til gaven.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway