• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

Økologiske 
kaffekapsler

Alle kaffekapsler fra Sjöstrand er komposterbare og klimapositive. Vores kaffe er altid 100% økologiske Arabica kaffebønner. Kaffen er Fairtrade-certificeret, eller hentet fra gårde, hvor landmænd og arbejdere betales rimeligt for deres produkter. For at fuldende vores bæredygtige kaffekoncept har Sjöstrand designet en unik espressomaskine med den hensigt at gøre den smuk, tidløs og holdbar. Sjöstrand espressomaskine kan repareres 100%, da hver komponent er tilgængelig og kan udskiftes af vores serviceteknikere takket være vores gammeldags fremstillingsproces. Dette gør det muligt for os også at tilbyde vintage maskiner til vores nyhedsbrevsabonnenter. 

Fri fragt

På alle ordrer over 500 DKK

Hurtig levering

Vi afsender indenfor 24 timer

Klimapositivt

Organisk


Espressomaskine med kaffe 2.595 DKK

Køb nu

Snart er det mors dag!

Læs mere

Unsere Sjostrand Espressomaschine: hochwertiges schwedisches Design

Espressomaskine til kapsler

Tidsløst og elegant design

Hochwertiges schwedisches Design und Nachhaltigkeit

Mælkeskummer

Bliv barista i dit eget hjem!

schwedisches Design und Nachhaltigkeit

Sjöstrand stempelkande

Nyd perfekt stempelkaffe til alle kaffestunder

Vores kaffe

Find alle vores produkter her

Vores produkter

Vores design

Sjöstrand’s espressomaskine og mælkeskummer er lavet i et klassisk nordisk design i rustfrit stål. Vores produkters tidsløse design og kvalitet er omhyggeligt udviklet, så de har et langt serviceliv og passer ind i mange forskellige miljøer.

Vores kaffekapsler

Sjöstrand har udviklet sin egen kaffeserie med en nordisk ristningsprofil. Vi har blandet de bedste Arabica-bønner fra Peru, Mexico, Honduras og Indonesien bare for at nævne nogle stykker. Kaffen er mellem- til mørkristet, fyldig og med lidt eller ingen bitterhed. Desuden er kaffen 100% organisk og FairTrade-certificeret. På bare 30 sekunder kan du lave en fantastisk espresso med en velduftende aroma.

Find os på:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway