• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

Om os

Sig hej til Sjöstrand!

En voksende svensk virksomhed grundlagt i Stockholms skærgård.

Vores historie startede med en espressomaskine i julegave til en stor kaffeelsker i vinteren 2011. Det luksuriøse i at få en perfekt espresso hver gang ved blot at trykke på en knap blev forstyrret af tanken om unødvendig spild af aluminiumskapsler. Vi indså, at der måtte være en måde at skabe et bæredygtigt espressokoncept på, hvilket motiverede os til at ændre kaffeindustrien ved at skabe en virksomhed både med fokus på god smag og miljøet. Dette er grunden til, at Sjöstrand blev født, og her er vi i dag – en miljøvenlig kaffevirksomhed, der findes i køkkener og kaffekroge rundt om i verden.

Et nyt koncept

Svensk design og holdbarhed

Vi har forandret konceptet for kapselkaffe fra en af de værste miljøskurke til en harmonisk kombination af svensk design og bæredygtighed. Vores maskiner er produceret i rustfrit stål for et langt serviceliv, og vores kaffe er 100% organisk, FairTrade og klimavenlig. Kaffen er pakket i komposterbare kapsler, der er lavet af plantefibre. Derudover klimakompenserer vi gennem Vi-Agroforestry – en organisation, der planter træer og bekæmper fattigdom i udsatte lande.

Kort sagt: Kaffe der ikke efterlader andet end god smag.

French Press

Et godt koncept

En stor passion

Vores koncept er udviklet af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig god kaffe. Vi vil inspirere til en grønnere livstil med simple, men banebrydende innovationer.

Hvis du ønsker at vide mere om os, er du mere end velkommen til at kontakte os og følge Sjöstrand Stories.

Følg med på vores rejse – og nu når vi er ved det – drik en kop kaffe med os!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway