• Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK
  • For leveringer før jul: Bestil senest kl. 11.00 den 15. december

Vores mission er at gøre kaffekapsler til grønne medspillere

3 February 2019

Sjöstrand-familien vokser, og det viser, at vores bæredygtige design og miljøvenlige alternativ til kapselkaffe er fremtiden!

I et forsøg på at holde den globale opvarmning på 2°C er vi nødt til at reducere vores udledning af klimaskadelige gasser ud i atmosfæren, mens vi samtidig prøver at dræne atmosfæren for noget af det kuldioxid, vi allerede har udledt. Derfor er det simpelthen ikke nok kun at være klimaneutral.

Sjöstrand Coffee Concept var en af de første kapselkaffe-virksomheder til at opsætte mål om at mindske den miljømæssige påvirkning. I dag er der flere gode og bæredygtige muligheder på markedet, men der er stadig arbejde at gøre, og vi vil fortsætte med at gøre vores bedste for at fuldføre vores mission.

Ingen er for små til at bidrage og sammen kan vi gøre en forskel!

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway