• Fri fragt på ordre over 500 DKK
Sjostrand Coffee Denmark

Vores koncept er opbygget af en familie med passion for bæredygtighed, design og – selvfølgelig – rigtig lækker kaffe. Vi prøver at inspirere til en grønnere livstil med simple, men dog banebrydende innovationer.

  • Fri fragt på ordre over 500 DKK

SOMMER

“Få foråret i øjnene i Paris, julen er intet som hjemme, men sommeren er bestemt bedre i Norden,” som ordsproget lyder. Lyset falder sjældent, og indbyggerne sover sjældent. Svenskerne er blandt verdens mest ivrige kaffedrikkere, og en kombination af sollys, sommerferie og kaffe booster deres energiniveau markant. Det viser den store liste over svenske sommerfester.

Sommerfester

Sommer i Sverige er en tid med store festligheder (og lyst tøj). Det begynder normalt den 6. juni med hejsning af det svenske flag, efterfulgt af en række dimissionsfester og til sidst en eksplosion af midsommeraften (midsommar) fejringer rundt om i landet i slutningen af juni. Bryllupper og hjemmefester er der rigeligt af efter det. Sidst på sommeren afholdes traditionelle krebsefester (kräftskiva), hvor en stor mængde fisk og skaldyr, især krebs, indtages. 

Sommerferie

For alle, der nogensinde har arbejdet med en svensker, er midsommer det mest kendte træk ved svensk kultur, og sommerferie er sandsynligvis den næstmest kendte. Alle ansatte i Sverige har i henhold til svensk lov ret til minimum fire ugers sommerferie i træk i hele juni og august måned. Dette sætter faktisk størstedelen af Sverige på orlov i juli, en periode kendt som “forretningsferie”, som giver både en afslappet stemning og et tidspunkt for øgede sociale arrangementer.SOMMER DRINKS

I Sverige er en fika, som i bund og grund er en kaffepause, aldrig langt væk, gerne med selskab og bagværk. Som et resultat er kaffe det logiske valg af drik til enhver sæson eller begivenhed, uanset om det er indendørs eller udendørs. Det betyder ikke, at svenskerne ikke ønsker at forgrene sig fra deres sædvanlige udvalg af varm kaffe nu og igen. På varme sommerdage er kolde kaffedrikke især populære.

Sommertilbud

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway